För deltagare

Lägret är för alla scouter!

Precis som namnet säger så ska detta vara en festival för och med scouter.

Lägret är för alla åldersgrupper. För Spårare, Upptäckare, Äventyrare, Utmanare och Rover.

Lägerplatsen är i anslutning till folkets park i Hultsfred, ett event område som har lockat hundratusentals med musikintresserade. Nu är det dags att detta område invaderas av scouter från hela Sverige och förhoppningsvis även utländska kårer.

Lägret starar den 3 juli, men för spårarna så börjar det på onsdagen den 6 juli.

Alla ni deltagare kommer att få uppleva ett läger som inte riktigt är som alla andra, vi hoppas att ni kommer gilla det. Det genomgående temat under veckan kommer att vara musik och kreativitet.

Arrangemanget är helt drogfritt och vi accepterar inga avvikelser från det. I och med att det är ett barn och ungdomsevent så vill vi i möjligaste mån att det är rökfritt, dvs det kommer finnas avsedda platser för dom som behöver röka. Hoppas alla har förståelse för detta.