Program

Måndag och tisdag är det patrullaktiviteter. Man kommer att ha en aktivitet antingen på förmiddagen eller eftermiddagen. Övrig tid kan man spendera med spontanaktiviteter, se nedan.

Under dessa dagar ingår tre teman: Sjö, Kreativitet och Hjälpa. Exempel på aktiviteter är bl. a. kanot, spårning, dressin, smide, fiske, släcka eld.

Onsdagen har vi valt att kalla strövardag. Detta är dagen då man hittar på saker på egen hand eller med ngn scoutkompis. Det kommer finnas ett utbud av aktiviteter som t.ex. musikinstrumentbygge, låtskrivarworkshop, pärla band, Dj-skola, cirkusskola, zumba, linedance, körsång, lägersånger mm.

Torsdagen är festivaldagen och den börjar kl 13.00 och pågår fram på natten. Under dagen så kommer det varvas med aktiviter inne i parken och dessa är bara till för deltagarna på lägret, dvs besökare kommer inte in men får gärna besöka er i era byar. Aktiviteterna fortsätter under dagen och natten, allt från musik/liveframträdanden på våra scener till knapptillverkning och vattenbollar. Givetvis blir det festivalmat också.

Fredagen blir det besök av Joel på visionsfabriken, idag pratar vi om ”världens bästa du” riktat till upptäckare, äventyrare och utmanare. Spårarna får bli luffare för en dag.

 

Spontanaktiviteter:

Det kommer finnas ett tält med en mängd olika spontanaktiviteter som man kan nyttja när andan faller på. Tältet kommer vara bemannat mellan kl 10-18 varje dag förutom torsdag då det hålls öppet lite längre. En del av aktiviteterna kan komma att variera över veckan. Testa på Strutfotboll, You Fo, trivolle mm.

 

Kvällsaktiviteter:

 

På cafét för ledare och äventyrare o uppåt kommer det finnas olika aktiviteter såsom musikquiz, trubadurer, föreläsning mm.

Ute på udden kommer det finnas en liten ”lägerbålsplats” för byar som vill ha en egen kvällssamling eller kvällsandakt.

 

 

Lägerbål:

Det kommer vara tre gemensamma samlingar för lägret. Det är Invigningen på söndagen, lägerbål på onsdagen och avslutningen på fredagskvällen.