För funktionär

Sommaren 2016 söker vi funktionärer till vårt läger Scoutfestival 2016!

Vi söker funktionärer till en mängd olika uppgifter. Önskemål om vart man vill jobba med kan man göra i anmälan och sen försöker vi i möjligaste mån titta på det.

Att vara funktionär på ett läger är en speciell upplevelse, det är ni som gör det möjligt för 1000 andra scouter att kunna åka på läger!

Men varför ska jag? För att det är grymt kul, man får en speciell sammanhållning i funkis gruppen. Som funktionär kan man bo i en egen by.

Vi söker er som är 16 år eller äldre. Funktionär avgiften är 500 kr och täcker maten under lägertiden! Om man inte vill/behöver äta så skriv det i ”Övrigt” rutan så debiteras du ej avgiften.

Deltagartiden för funktionärer är enligt följande:

Platsfunk: f.o.m. Onsdag 29 Juni t.o.m. söndag 10 Juli

Övriga funk: f.o.m. fredag 1 Juli t.o.m. söndag 10 Juli

Om man inte kan delta på ovan tider så skriv det i ”Övrig info” rutan.

De olika funktionerna

Här kan du läsa mer om vad man gör och vilka funktioner som finns inom de olika områdena.

* Program: Det är vi som ser till att alla aktiviteter flyter på som tänkt.

* Mat: Vi ser till att all mat kommer rätt, vi fixar även maten till funktionärerna

* Café: Cafe och kiosk

* Info: Vi ser till att alla får den info man behöver samt håller omvärlden uppdaterad på vad som händer i Hultsfred

* Plats: Vi ser till att det finns ved och byggmaterial, att sopor töms och att vi har rent o snyggt omkring oss.

Skriv gärna i formuläret under ”Övrig info” hur ni vill bo, t.ex. i eget tält i funkby, tillsammans med din kår, i husvagn, eller om ni önskar sovplats i Hultsfreds scoutstuga.

Funktionär anmälan

• This field is for validation purposes and should be left unchanged.