Om lägret

Hulstfreds scoutfestival är en idé som har växt fram under ett par års tid.

Vi i Hultsfreds scoutkår har ju varit med och jobbat på Hultsfreds festivalen och även nu på This is Hultsfred. Under dessa festivaler så har vi tänkt att vore det inte häftigt att fixa ett stort läger just här, på festivalmark. Efter lite funderingar under hösten 2014 så togs ett beslut att vi kör. Vi fixar ett läger och det ska heta Hultsfred Scoutfestival. Så här är vi nu!

Lägret riktar sig till alla intresserade scouter oavsett förbunds tillhörighet. Det är ett läger för alla åldersgrupper dvs mellan 8-25 år

Lägertiden är 3 juli till den 9 juli. Med inryckning tidigast kl 10.00 den 3:e och utryckning den 9:e senast kl 16.00

Man kommer att bo i byar om ca 50 scouter och ledare i varje. Dom kommer vara uppmärkta med ert by namn som ni kommer få efter att alla anmälningar kommit in.

Utmanare och Rover kommer att ha en egen by eller flera om det behövs.

Slanor till att bygga med kommer finnas men i begränsad mängd, det kommer finnas 1 slana/ scout,ledare. Behöver man mer så får man ta med det.

Ved kommer att finnas men vi uppskattar även om man kan laga mat med gasolkök.

Mat kommer man att kunna hämta ut per by. Mer exakta tider och hur det kommer se ut kommer längre fram.